maanantai 19. helmikuuta 2018

Kirkot ja heidän papistonsa ajavat maamme ja kansamme mädättämistä. Islamisteilla monasti ketunhäntä kainalossa, esimerkkejä riittää isis-terroristeista elintasopakolaisiin, lomaillaan kotimaissaan kun on saatu "turvapaikka"

Kirkot ja heidän papistonsa ajavat maamme ja kansamme mädättämistä. Islamisteilla monasti ketunhäntä kainalossa, esimerkkejä riittää isis-terroristeista elintasopakolaisiin, lomaillaan kotimaissaan kun on saatu "turvapaikka" mitä voidaan vuokrata ja saada pimeitä tuloja kaupungin vuokra-asuntoa uudelleenvuokraten. 

Helvetti kun on kirkon edustajat maailman pahuudesta ja  erilaisten matu- ja muslimihuijareiden juonista muka tietämättömiä, antaen kusettaa itseään, kristittyjä ja kansaamme. 

Onhan näitä esimerkkejä että on pappi antanut seurakunnan ja omia varojaan "hädänalaiselle" matuhuijarille ja saanut potkut. Vaan edelleen papiston ylijohto saa jatkaa kansamme mädättämistä hallituksen kanssa yhteistyössä. Saatanan desantit.


Me jotka tajuamme matu- ja islaminvaasion kusetuksen joudumme kuin alkuseurakunnan kristityt farisealaisten demla ry. kirjanoppineiden vainonkohteiksi saaden "rikollisen" leiman kuten alkuseurakunnan kristityt jotka leimattiin kannibaaleiksi. 

Seppo Lehto uskonsoturi Tampere

 

----------------------------
-------------------------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti